Psycholoog
  Brugge Annet Sprukkel

Relatietherapie Brugge bij relatietherapeut Annet Sprukkel

Momenteel is mijn praktijk gesloten. Wil je direct geholpen worden? Vind een psycholoog bij jouw in de buurt.

Met zijn tweeën lukt het niet meer. Jullie komen er niet uit, gesprekken hebben altijd dezelfde vorm en lopen altijd op hetzelfde uit: niets. Goede vrienden of familie, ze hebben het misschien wel geprobeerd, maar het lukt niemand om door jullie heen te breken.

Het contact

Geen relatie is hetzelfde. Bij jullie is de reden net zo uniek als bij een ander. Toch, vooral in hoe koppels (niet) met elkaar kunnen praten, zitten veel overeenkomsten. Vaak zondert één van de twee zich wat meer af, terwijl de ander alsmaar harder duwt en trekt. Of, als beiden duwen en trekken, is het constant ruzie. Het moeilijkste is het als jullie allebei van elkaar af bewegen.  

In de therapie staat jullie omgang met elkaar centraal. Het samen zoeken naar een beter contact. Niet wie nu precies wanneer gelijk heeft of wie met het meeste recht het meeste gekrenkt is.

Veel bereiken met behulp van relatietherapie

Koppels in relatietherapie kunnen veel bereiken. In veel gevallen versterkt de band, krijgen beide partners meer energie en kracht om samen verder te gaan. Én met vreugde en voldoening te leven, ook buiten de relatie.

Elkaar opnieuw zien

Jullie hebben wat met elkaar. Of je nu uiteindelijk besluit samen te blijven, of gescheiden verder te gaan, er is een leven gedeeld. Dat leven is van jullie en heeft waarde, veel waarde. Ooit zag je in elkaars ogen kansen, dromen, mogelijkheden. Ergens is dat vervlogen, niet de kansen, maar de blik. Veel stellen ervaren een therapie dan ook als het opnieuw kennis maken, maar nu mét de geschiedenis die je samen al hebt.

Heb je vragen over je relatie?

Kijk dan even op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan ervaren relatietherapeuten uit het hele land, waaronder ik zelf.

Heb je nog vragen over relatietherapie in Brugge? Bel voor een afspraak of stuur even een mailtje ter attentie van Annet Sprukkel - Relatietherapeut Brugge.

 

Over Annet

In mijn praktijk help ik mensen met heel uiteenlopende problemen. Mijn uitgangspunt is dat jouw probleem niet uniek is, maar jij dat wel bent.
Bekijk mijn profiel

partner van:

we leren je graag kennen

lid van:
Psychologie Belgie