Psycholoog
  Brugge Annet Sprukkel

Met welke psychische klachten ga je naar Psycholoog Brugge?

Heel veel klachten, problemen en vragen

Op mijn praktijk krijg ik de meest uiteenlopende vragen rond psychologische klachten. Van slaapproblemen tot depressies, van vastgelopen relaties tot traumaverwerking.

Mijn uitgangspunt is dat jouw probleem niet uniek is, maar dat jij dat wel bent. Dat wil zeggen dat ik je klacht of vraag waarschijnlijk wel herken en eerder bij de hand heb gehad. Dat ik dus ook weet welke methoden en technieken er allemaal zijn om het te lijf te gaan. Maar ik weet nog niet wie jij bent. En we hebben jou hard nodig om de situatie op te lossen. Niet alleen je klacht, maar vooral ook de rest. Je talenten en vaardigheden.

Aarzel dus vooral niet en stel je vraag. Bel of mail me en leg me je situatie voor. Dan kan ik precies vertellen wat er speelt, ik kan het een naam geven en ik kan je vertellen wat ik voor je kan doen.

Psychische klachten

Al zou ik alle bekende vragen en psychische klachten op een rijtje zetten, dan nog kan de jouwe er niet tussen zitten. Jouw beleving, je gevoel en de manier waarop je er voor jezelf woorden aan geeft, die is uniek.

Om je toch een beetje wegwijs te maken: ik hanteer vier soorten gevoelens die meestal onderdeel zijn van een klacht. Dat is: vastzitten, angst hebben, pijn hebben, en iets klopt er niet.

Ik zit vast

Misschien in je baan, in je relatie, of… in jezelf. Wat de omstandigheden ook zijn, je hebt het gevoel dat je klem zit, dat er geen beweging meer is in je leven. En het lukt je niet dat te doorbreken.

Ik ben bang

En niet zo’n beetje ook - om te falen, of dat er iets misgaat, of je bent bang voor iets of een situatie. Je realiseert je dat jouw angst je leven kleurt. Je vermijdt plaatsen of situaties. Je doet misschien niet alles dat je zou willen doen.

Ik heb pijn

Het leven kan harde klappen uitdelen. De meeste kun je aan. Alleen of met vrienden en familie. Maar soms niet. Dan kan een psycholoog je helpen.

Iets klopt niet

Je kijkt naar jezelf. Je kijkt naar je leven. En iets klopt er niet. Je hebt geen idee wat. Je merkt kleine dingen aan jezelf: huilerig, slecht slapen, misschien wat kortaf en teruggetrokken. Wat is er aan de hand? Waarom is dit zo?

Als je nog vragen hebt over je psychische klachten, of als je wilt weten of ik ook jou kan helpen: bel of mail me via Psycholoog Brugge ter attentie van Annet Sprukkel.

 

Over Annet

In mijn praktijk help ik mensen met heel uiteenlopende problemen. Mijn uitgangspunt is dat jouw probleem niet uniek is, maar jij dat wel bent.
Bekijk mijn profiel

partner van:

we leren je graag kennen

lid van:
Psychologie Belgie