Psycholoog
  Brugge Annet Sprukkel

Heb je een klacht over de behandeling van Psycholoog Brugge?

Belgische Federatie van Psychologen

Mijn praktijk is via de psychologencommissie aangesloten bij de Belgische Federatie van Psychologen (BFP). Dat is een beroepsvereniging waarin we afspraken hebben gemaakt over vakmanschap (opleiding en ervaring) en werkopstelling (openheid, vertrouwen). De BFP is er ook voor jou. Mocht je om welke reden dan ook een klacht hebben of vinden dat iets niet verloopt zoals volgens jou zou moeten, dan kun je altijd bij hen terecht.

Samen oplossen

Ondanks mijn zorgvuldigheid en open manier van werken kan het zijn dat je vragen of klachten hebt over mij of de behandeling. Je kunt altijd bij me terecht. Jouw ervaring is belangrijk voor me, ik neem elke vraag of klacht bijzonder serieus en zal proberen er samen uit te komen. Mocht dit toch niet lukken, of mocht je om andere redenen dat niet willen, dan helpt de BFP je verder.

Gegevens BFP

Het beste kun je de BFP bellen (02 514 75 09 op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur) of mailen (info@bfp-fbp.be) . Kijk ook even op www.bfp-fbp.be, daar vind je alle informatie.

Je kunt ook een brief sturen naar het secretariaat: Belgische Federatie voor Psychologen, Galerij Agora, Grasmarkt 105/18, 1000 Brussel. In een klacht moet staan:

  • Naam, adres en woonplaats van de klager.
  • Naam, voorletters en adres/werkadres van de aangeklaagde.
  • Korte omschrijving van de klacht, zoveel mogelijk voorzien van de data, feiten en omstandigheden waarop de klacht berust.
  • Handtekening van de klager.

Mijn registratienummer bij de Psychologencommissie is: 732105222

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email.

 

Over Annet

In mijn praktijk help ik mensen met heel uiteenlopende problemen. Mijn uitgangspunt is dat jouw probleem niet uniek is, maar jij dat wel bent.
Bekijk mijn profiel

partner van:

we leren je graag kennen

lid van:
Psychologie Belgie